Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 07:33

Με links οι θείες λειτουργίες από την Παναγία Φανερωμένη του Χολαργού


 


Με τον τίτλο «Φέρνουμε τον Ναό στο σπίτι μας» η εκκλησία της Παναγίας της Φανερωμένης στο Χολαργό από την πρώτη στιγμή παροτρύνει τους πιστούς να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των λειτουργιών με τη βοήθεια του διαδικτύου.

Έτοιμοι να προσαρμοστούν στα έκτακτα μέτρα της πολιτείας με το κλείσιμο των Ναών λόγω της πανδημίας, φάνηκαν οι ιερείς της Παναγίας Φανερωμένης, αφού διατηρούν ενημερωμένο ιστότοπο στον οποίο παρέχουν links με τις θείες λειτουργίες των ημερών.

Στον αντίποδα, η εκκλησία του Τιμίου Σταυρού στην Αναστάσεως, που δικαιολογημένα συγκέντρωσε δεκάδες αρνητικά σχόλια, η προφανώς επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, επιστολή του Πρωτοπρεσβύτερου του Ιερού Ναού του Τιμίου Σταυρού πατέρα Βασίλειου Κοκολάκη, υπεύθυνου του τμήματος Νεότητας της ενορίας, προς τον Αρχιεπίσκοπο.

Σύμφωνα και με τις νέες αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου αλλά και της Πολιτείας η επιστολή του παπα-Βασίλη ευτυχώς, έπεσε στο απόλυτο κενό!


Και αιμοδοσία την Κυριακή των Βαίων από την ενορία της Φανερωμένης

Στήν αἴθουσα τοῦ Φιλανθρωπικοῦ & Πολιτιστικοῦ Συλλόγου «Τό Σήμαντρο» (Ἐλ. Βενιζέλου 59Α) καλεί τους δημότες για Ἐθελοντική αἱμοδοσία την Κυριακή 12 Απριλίου από 9:00 π.μ. έως 1:30 μ.μ.
Λόγω των ειδικών συνθηκών και των μέτρων προστασίας της υγείας όλων από τον κορωνοϊό, θα χρειαστεί να είμαστε όλοι οπλισμένοι με υπομονή. Για το λόγο αυτό, η ώρα λήξης της αιμοδοσίας ενδέχεται να παραταθεί και πέραν της συνηθισμένης (13:00), ανάλογα με την προσέλευση.


Επισκεφθείτε τον ιστοχώρο της Παναγίας Φανερωμένης του Χολαργού https://www.faneromenihol.gr/


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.