Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 02:44

8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: Να παρέμβει ο Δήμαρχος για τη δυσλειτουργία των ΕΛΤΑ στο Δήμο μας


Με δελτίο τύπου τα μέλη της δημοτικής παράταξης "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη" καλούν το Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού να παρέμβει στην κεντρική διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων ζητώντας επιπλέον προσωπικό, ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της κακής διανομής που το τελευταίο διάστημα και μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού έχει γίνει οξύτερο για τους δημότες κυρίως της Κοινότητας Χολαργού.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του δελτίου τύπου:

Να παρέμβει άμεσα ο Δήμαρχος για τη δυσλειτουργία των Ελληνικών Ταχυδρομείων της Κοινότητας Χολαργού

Μεγάλες καθυστερήσεις, απώλεια φακέλων και λογαριασμών, παράδοση σε λάθος διευθύνσεις μερικά από τα προβλήματα που καταγράφουν οι δημότες για τη διανομή των Ελληνικών Ταχυδρομείων τουλάχιστον από την αρχή τους έτους, κυρίως στην Κοινότητα Χολαργού.
Η κατάσταση επιβαρύνθηκε πολύ περισσότερο το τελευταίο διάστημα μετά και την απαγόρευση της κυκλοφορίας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού με τις επιπλέον άδειες ειδικού σκοπού, που έχουν μειώσει ακόμη περισσότερο το προσωπικό των ταχυδρομείων και στο Δήμο μας.
Αποτέλεσμα όλων αυτών, λογαριασμοί να παραδίδονται, αφού έχουν λήξει. Δημότες να χάνουν την επιπλέον έκπτωση σε εμπρόθεσμες αποπληρωμές συγκεκριμένων λογαριασμών. Φάκελοι αλληλογραφίας να παραδίδονται σε άλλα ονόματα, σε άλλες διευθύνσεις.
Και το χειρότερο να ενέχει ο κίνδυνος συνωστισμού στα κεντρικά γραφεία των ΕΛΤΑ Χολαργού στην πλατεία Κύπρου από διαμαρτυρόμενους πολίτες που αναζητούν την αλληλογραφία τους. Γεγονός που πρέπει και βάσει των οδηγιών του ΕΟΔΥ, αλλά και των αποφάσεων της πολιτείας να αποφεύγεται για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Με δεδομένο ότι το οξύ αυτό πρόβλημα απασχολεί σχεδόν το σύνολο των συνδημοτών μας, αφού αντίστοιχα προβλήματα έχουν καταγραφεί και στην Κοινότητα Παπάγου και αφορά στη δυσλειτουργία μίας δημόσιας υπηρεσίας, ειδικότερα δε, αυτή την περίοδο που η διανομή της αλληλογραφίας ΠΡΕΠΕΙ να γίνεται κατ’ οίκον, διότι απαγορεύεται η κυκλοφορία των πολιτών για τον συγκεκριμένο σκοπό,
Καλούμε, το Δήμαρχο Παπάγου Χολαργού κ. Ηλία Αποστολόπουλο να παρέμβει στην κεντρική διοίκηση των Ελληνικών Ταχυδρομείων και να απαιτήσει επιπλέον προσωπικό που να μπορεί να εξυπηρετήσει τον πληθυσμό της πόλης μας στην κατ’ οίκον διανομή της αλληλογραφίας, ως οφείλουν.

 

"8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη"


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.