Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 08:06

Την Τετάρτη η Ορκωμοσία Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων και στο φόντο οι... ενστάσεις


Την Τετάρτη (20/12) θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του Δημάρχου και των νέων Δημοτικών Συμβούλων Παπάγου Χολαργού. Η τελετή θα λάβει χώρα στο Αμφιθέταρο του Δημαρχείου στις 19.00μμ.

Υπενθυμίζεται ότι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο αποτελείται από 29 μέλη, αντί 33 που ήταν μέχρι τώρα, καθώς επίσης με το νέο Νόμο καταργήθηκαν τα Συμβούλια των δύο Τοπικών Κοινοτήτων. Επισήμως η θητεία της νέας δημοτικής αρχής ξεκινά από την αρχή του 2024 και τη 2η ημέρα, όπως προβλέπεται, θα συγκληθεί για πρώτη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο για τις δημαιρεσίες.

Στο περιθώριο όλων αυτών, συζητήθηκε η ένσταση του Θανάση Κούτρα και η αντένσταση της Λίλας Σουρανή την περασμένη Παρασκευή (15/12) και αναμένεται η σχετική απόφαση του Εκλογοδικείου. Να θυμίσουμε ότι η κα Σουρανή εκλέγεται από την παράταξη του Δημάρχου από την Κοινότητα Παπάγου με 4 σταυρούς διαφορά από τον πρώτο επιλαχόντα κ. Κούτρα.

Σε αντίθεση με τη συζήτηση για την ένσταση της δημοτικής παράταξης "8 Προτάσεις για μία Βιώσιμη Πόλη" και την αντένσταση Οικονόμου που αναβλήθηκε λόγω της αποχής των δικηγόρων για τις αρχές του χρόνου και συγκεκριμένα για τις 8 Ιανουαρίου 2024.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.